Online magazines

17 september 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Zo maakt u e-commerce succesvol
De coronacrisis heeft de vraag naar een succesvol e-commercemodel alleen maar prangender gemaakt. Om u online te onderscheiden - en dus winstgevend te blijven - moet u vooral uw service ook vertalen naar uw onlinekanaal, zeggen enkele experten.
Stefan Acke - Bladmanager
De coronacrisis liet e-commerce ontploffen. De onlineverkoop kende een ongeziene stijging, wat voor vele webshops heeft geleid tot problemen in verband met het halen van beloofde levertermijnen en de bevoorrading van hun stock. De afgelopen periode maakt de vraag “hoe maak je e-commerce succesvol?” relevanter dan ooit.
Ontdek de uiterst resistente en multifunctionele Crosscall smartphones! Ze zijn 100% betrouwbaar en staan een volledige werkdag of zelfs langer tot uw dienst. Integreer ze zonder uw processen, organisatie of zelfs bewegingen te verstoren!
Trends in bestek stonden lang in het teken van soberheid: matte tinten, strakke lijnen, weinig decoratie. Al enkele jaren zien we hier een trendbreuk: het bestek mag weer wat opvallender.
Ford breidt zijn snel groeiende Active-gamma verder uit met de nieuwe Tourneo Connect Active monovolume en Transit Connect Active bestelwagen, die vanaf het einde van dit jaar besteld kunnen worden. Met hun robuuste, SUV-geïnspireerde koetswerkstijl, hun als optie verkrijgbaar mechanisch sperdifferentieel ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.