Online magazines

05 mei 2021 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Online versie bekijken
Ook andere gerechten met soepmakers
Soepmakers zijn heel wat veelzijdiger dan hun naam doet vermoeden: compote, smoothies, mogelijk zelfs quinoasalades en babyvoeding? Dat is allemaal mogelijk met soepmakers.
Stefan Acke - Bladmanager
 
Snel en makkelijk verse soep maken, maar ook bijvoorbeeld compote, smoothies, mogelijk zelfs quinoasalades en babyvoeding? Dat is allemaal mogelijk met ...
Allinox, de Belgische cookwarespecialist gevestigd in Oostrozebeke bekend van onder andere Beka, biedt zijn klanten een nog betere service. Sinds januari 2021 hebben ze de distritibutie van de merken Beka en Kitchen Fun in eigen handen genomen via hun dochterbedrijf Loyalty Solutions.
The Mulch is een geheel nieuwe, hygiƫnische oplossing voor de verwerking van huishoudelijk keukenafval, rechtstreeks in de keuken!
Begin maart opende een nieuwe Jumbo vestiging in Goor, Nederland. Volgens Jumbo het meest duurzaam ontworpen supermarktpand van de Benelux.  Diverse duurzaamheidsaspecten zorgen voor een totale BREEAM-ontwerpscore van 90,79%.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.