Online magazines

17 augustus 2021 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Online versie bekijken
 
30% meer vriezers verkocht in 2020
Belgen kopen nog steeds twee keer zoveel koelkasten als vriezers, maar met een stijging van bijna 30% maakten de freezers een grote inhaalbeweging in 2020. Beide categorieën sloten het jaar goed af, en dat is deels te danken aan de coronacrisis.
Stefan Acke - Bladmanager
De tijd waar tuinen sober en primitief waren, ligt ver achter ons. Waar er vroeger enkel een tuintafel en wat vstoelen te bespeuren waren, staat nu vaak een volledig uitgeruste keuken. Maak kennis met de nieuwste trends voor de masterchef barbecue!
De verkoopcijfers van fietsen liegen er niet om: het afgelopen jaar hebben we met ons allen de fiets als vervoermiddel herontdekt. Of het nu is om lokaal ...
Belgen kopen nog steeds twee keer zoveel koelkasten als vriezers, maar met een stijging van bijna 30% maakten de freezers een grote inhaalbeweging in 2020. Beide categorieën sloten het jaar goed af, en dat is deels te danken aan de coronacrisis, ...
Boek nu uw tickets voor de IAA MOBILITY in München van 7 tot en met 12 september 2021! Onder het motto "What will move us next" staat de nieuwe IAA MOBILITY voor de digitale en klimaatneutrale mobiliteit van de toekomst.
2020 was een goed jaar voor groot- en klein huishoudelektro, en ook 2021 is op een zeer goed elan begonnen. "De at-hometrend heeft ongelofelijk gepiekt, het is afwachten wat de versoepelingen zullen geven."
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.