Online magazines

26 oktober 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Koffiemachines: meer vraag naar comfort
Nu we met z'n allen meer telewerken, investeren we ook meer in comfort thuis, zoals in een heerlijk kopje koffie. Meerdere producenten zien een sterke groei in de verkoop van hun duurdere modellen.
Stefan Acke - Bladmanager
Nu we met z'n allen meer telewerken, investeren we ook meer in comfort thuis, zoals in een heerlijk kopje koffie. Meerdere producenten zien een sterke groei in de verkoop van hun duurdere modellen.
Om de perfecte koffie-extractie te bekomen, moet er rekening gehouden worden met een aantal parameters. De De’Longhi PrimaDonna Soul en La Specialista Maestro doen het werk voor jou.
De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat de markt van de keukenrobots ontploft is. De markt heeft zich dan ook met heel wat accessoires verder uitgebreid. Toch is dat vaak niet dé doorslaggevende factor die de aankoop van een keukenrobot bepaalt.
Kenwood, wereldleider op gebied van keukenapparatuur, lanceerde in september de nieuwe Titanium Chef Baker XL. Het iconische Chef design werd in een nieuw strak jasje gestopt met features die toelaten naar hartenlust te bakken.
De markt wordt vandaag overspoeld met keukenmessen; de tijd dat alles in de Belgische keukens met een niet al te scherp officemesje gesneden werd, ligt gelukkig achter ons. Hoe kunt u zich hier onderscheiden?
Met een nieuwe botermessenset en twee kaasmessensets stevent de flamboyante leverancier af op het magische getal 50 binnen hun Luxury Line lifestyle segment.
Braun bestaat dit jaar 100 jaar en dat laat de specialist in kleine huishoudtoestellen niet onopgemerkt voorbijgaan. Ze lanceren een limited edition collectie met hun meest iconische producten. Daarnaast stellen ze ook graag enkele nieuwigheden voor die zij dit najaar lanceren.
Toestellen leveren aan huis zonder zorgen? PostNL Extra@Home is gespecialiseerd in het leveren van grote goederen volgens jouw logistieke wensen - van planning en contact met de consument tot track & trace en installatie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.