Online magazines

09 november 2021 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
 
Specifieke cocktailglazen en retrodesigns blijven hot
Thuis allerhande bijzondere cocktails maken wint al enkele jaren aan populariteit, en dat is merkbaar aan de glazenverkoop. Vandaag voelen we ons allemaal een beetje mixologist en dat uit zich ook in onze glazenkast.
Stefan Acke - Bladmanager
Thuis allerhande bijzondere cocktails maken wint al enkele jaren aan populariteit, en dat is merkbaar aan de glazenverkoop. Vandaag voelen we ons allemaal een beetje mixologist en dat uit zich ook in onze glazenkast...
Hoe wordt geventileerd in jouw bedrijfsruimte? Diegene die de schiftingsvraag het dichtst benadert, WINT een Coyote met 4-jaar abonnement ter waarde van 700 EUR! Deze vragen nemen slechts 2 minuten van jouw tijd in.
Dampkappen zijn niet meer wat ze geweest zijn. Elke categorie verandert! We zien ingebouwde afzuigingen zonder afvoer, geïntegreerde inbouwdampkappen en zelfs dampkappen volledig ingewerkt in een imposante lichtarmatuur.
Met een heuse roadshow doorkruist de Italiaanse fabrikant van designdampkappen Elica België en Nederland. Wij gingen kijken in Brussel en zagen enkele erg mooie producten én een hoop ambitie om ook in ons land voet aan de grond te krijgen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.