Online magazines

03 april 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Online verkoop elektro meer dan verdubbeld door corona
De online verkoop van elektro is meer dan verdubbeld in deze coronatijden. Vooral broodmakers en vriezers zitten in de lift. Verkoopt u ook online? Laat het ons weten!
Stefan Acke - Bladmanager
Hoe shoppen de Belgen in coronatijden? Online. In huishoudelektro zitten vooral broodmakers en vriezers in de lift.
De veeleisende consument verwacht heel wat van zijn vaatwasser. Een propere vaat blijft natuurlijk primordiaal, maar daarnaast spelen ook andere criteria een rol.
BergHOFF helpt lokale ondernemers een handje in deze bijzondere tijd. Meer dan ooit vormt de keukentafel nu het sociaal centrum in deze bijzondere tijd van thuisblijven. Met 5 actiepunten ...
De coronacrisis zorgt ervoor dat heel wat bedrijven moeilijkheden hebben om hun klanten fysiek te bereiken. Online daarentegen blijft volledig actief. PMG lanceert daarom de uitzonderlijke actie van 50% korting op alle online communicatie, geplaatst vóór 1 juni 2020.
Vooral in crisistijden is het een must dat iedereen binnen uw bedrijf zijn vakkennis blijft uitbreiden om op onzekere dagen toch met creatieve oplossingen te kunnen komen. Deel daarom maximaal dit GRATIS ONLINE MAGAZINE met uw collega's en wapen u met extra kennis om deze crisis te lijf te gaan.
Als gevolg van het coronavirus zijn verschillende winkels tijdelijk gesloten. Bent u daar één van? Of bent u nog steeds aan het werk? Ontdek hier meteen ook of uw concullega's van hetzelfde gedacht zijn als u.
Verkoopt u nog tijdens de coronacrisis?
 
Neen
 
Enkel via verzending
 
Enkel via afhaling
 
Via verzending en afhaling
 
Anders...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.