Online magazines

09 april 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

3 trends in funcooking
Na de coronacrisis valt te verwachten dat mensen massaal naar elkaar en naar buiten trekken. Staat uw assortiment funcooking op orde? Drie trends bevorderen daar de gezelligheid. Ook serviezen zullen het wellicht goed doen, wanneer mensen snakken naar samenzijn.
Stefan Acke - Bladmanager
Funcooking gebeurt meer en meer outdoor, de focus verschuift naar heel kleine én heel grote toestellen, en de tafelbarbecue steekt ook hier de kop op.
BergHOFF helpt lokale ondernemers een handje in deze bijzondere tijd. Meer dan ooit vormt de keukentafel nu het sociaal centrum in deze bijzondere tijd van thuisblijven. Met 5 actiepunten ...
Ilse Broux, de leading lady achter Kookdepot, maakte van haar grootste interesse haar beroep. Wat ooit begon als een minikookwinkel van 50 m², is nu uit­gegroeid tot een kookwinkel van 350 m² om u tegen te zeggen.
Jongeren haken snel in op de serviestrends van het moment zoals bijvoorbeeld gekleurd servies in organische vormen. In ieder geval moet het servies de persoonlijkheid van de jonge consument weergeven, waarbij natuurlijke materialen heel populair zijn.
Naar aanleiding van de eerste editie van de Shop Design Barometer voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.