Online magazines

23 april 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Nuttige info over hoe u als ondernemer uw zaak kunt runnen in coronatijd.
Melitta® is officiële koffiepartner van Manchester United en organiseert daarom in de maanden mei, juni en juli 2020 een cashback-actie van -50 EUR, -75 EUR en -100 EUR op de volautomatische espressomachines, gecombineerd met een Manchester United-wedstrijd.
Naar aanleiding van de eerste editie van de Shop Design Barometer voeren we een grootschalig onderzoek ivm geplande investeringen op het gebied van winkelinrichting.
Dominique Michel (Comeos) vindt dat alle winkels de mogelijkheid moeten krijgen om te heropenen, als dat veilig kan. "De overheid verliest meer dan 110 miljoen euro per jaar, veel handelaars hebben al betalingsproblemen. Dit is oneerlijke concurrentie."
“Er wordt al jaren beweerd dat ‘online’ de retail zal overnemen. Meer dan 90% is echter voor de fysieke winkel. Het is ook daar dat je geld kunt verdienen", zegt winkelcentrumonderzoeker Hans Van Tellingen.
Stelling: Corona heeft een duidelijke invloed op de omzet
Het coronavirus heeft hoogstwaarschijnlijk ook op uw zakengang een invloed. Vul onderstaande poll in en ontdek ook meteen wat uw collega's antwoordden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.