Online magazines

08 mei 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Zo start u uw zaak weer op
Hoe krijgt u uw zaak weer snel op de rails? Lees hier hoe andere sectoren het aanpakten. Veiligheid blijft erg belangrijk, ook voor het gebruik van ventilatie en airco. Veel succes!
Stefan Acke - Bladmanager
Nuttige info over hoe u als ondernemer uw zaak kunt runnen in coronatijd.
Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit, D’Heldt levert hiervoor oplossingen:  mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.  Hierna een overzicht.   U kan ons bereiken via peter@dheldt.be.
POLL: AANKOOP NIEUWE PRODUCTEN
Nu het niet mogelijk is om fysiek op zoek te gaan naar (nieuwe) producten voor mijn assortiment, word ik liefst geïnformeerd door:
De kans dat het coronavirus COVID-19 via HVAC-systemen verspreid wordt, is zeer beperkt, zelfs wanneer een besmet persoon aanwezig is in het gebouw. Toch blijft het belangrijk om toe te zien op een correcte werking en onderhoud van dergelijke systemen. Hieronder vindt u enkele praktische tips.
De consument laat zich vooral leiden door merkbekendheid en het geproduceerde geluid. Lange tijd was de keuze beperkt tussen de prestaties van een slede-stofzuiger en het gemak van een steelstofzuiger op accu. Vandaag zijn er toestellen die beide troeven combineren, dankzij ...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.