Online magazines

13 mei 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

8 parameters voor een geslaagde shopervaring
Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren of zelfs verdedigen. Retailcoach Steven Bollé raadt aan om op zoek te gaan naar uw eigen bestaansreden.
Stefan Acke - Bladmanager
Overleven in het huidige retaillandschap is geen evidentie. Het is niet altijd makkelijk om als kleine zelfstandige je plaats te veroveren tussen grote ketens, zowel online als offline. Toch gelooft Steven Bollé, zelfstandige retail coach en designer, dat elke winkel zijn bestaansreden heeft.
Bescherming van onze gezondheid is nu een topprioriteit, D’Heldt levert hiervoor oplossingen:  mondmaskers, gelaatsbeschermers, desinfecterende sprayers en protection shields.  Hierna een overzicht.   U kan ons bereiken via peter@dheldt.be.
Foodprocessors nemen het dagelijks hak- en snijwerk uit handen, terwijl keukenrobots vooral bakfanaten weten te bekoren. Multifunctionele toestellen verenigen beide functies en genieten een groeiende populariteit. De prijsbewuste consument wil zoveel mogelijk halen uit de bijgeleverde toebehoren.
Welke betaalsystemen zijn er actueel op de markt? Wij bieden u graag een overzicht.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.