Online magazines

20 mei 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

doen zien is doen kopen
De gemeenplaats dat zien gelijkstaat aan kopen, gaat des te meer op voor kookpotten. In ons lijvige dossier leest u hoe u de klanten inspiratie kunt bieden, en wat u voorhebt op de onlineverkoop.
Stefan Acke - Bladmanager
De keuze van een kookpot is geen sinecure. Nu de klant zijn kookpotten steeds bewuster kiest, is - of blijft - productkennis uw belangrijkste USP.
Kookpotten worden beter verkocht als ze tentoongesteld worden. En niet zomaar op de doos, beter op een tafel. Of als shop-in-shop. Klanten nemen de pot graag in de hand.
Je kunt er de laatste jaren niet naast kijken bij het betreden van de Beka-stand op Ambiente: het merk heeft grote stappen gezet op het vlak van branding, met kwaliteitsproducten die gezien mogen worden. Dit jaar kregen alle reeksen, oud en nieuw, een nieuwe verpakking.
Het marktaanbod van personenwagens met hybrideaandrijving explodeert en omdat er meerdere systeemvarianten bestaan, is het kiezen van de juiste motorversie er niet eenvoudiger op geworden. Het uitgebreide gamma diverse systemen heeft als gevolg dat ...
Bescherm uw collega's en uzelf en ga corona-safe de baan op met de VANSCREEN screen-folie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.