- 12 januari 2017
- | Bron: Professional
Elektrische Barbecook Otto
Elektrische Barbecook Otto De elektrische slow-foodrookoven, Barbecook Otto, maakt rookgerechten bereiden eenvoudiger. Plaats de houtsnippers in de lade, leg je ingrediënten op het rooster met druiplade en stop de stekker in het stopcontact. De houten rookchips geven je ingrediënten hun typische rooksmaak. Barbecook heeft er drie soorten van in de aanbieding: eik, carya (hickory) en appel. De draadloze thermometer helpt je binnen het uur de meeste ingrediënten klaar te maken. Het station kun je bij de Otto laten staan. Je hoort een signaal wanneer de vooropgestelde temperatuur bereikt is. Daarna blijft de temperatuur binnenin constant 180 °C. Let wel: je kunt het toestel alleen buiten gebruiken. Ontdek hier enkele lekkere tips.
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.