Online magazines

1 december 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
100 jaar genieten in stijl

Vier generaties lang al - dit jaar exact 100 jaar - is Bijttebier een gevestigde waarde. De ervaren familie geeft een gouden tip mee: "Luister en leer van klanten".
Dieter Devriendt

bladmanager

In Wevelgem is Bijttebier sinds 1923 een naam die synoniem staat voor een kwalitatief en stijlvol aanbod dat bovendien actueel en vernieuwend is. Vandaag leidt de derde generatie Bijttebier alles in goede banen terwijl ook de vierde generatie al in het bedrijf actief is.
Bent u sterk betrokken bij het technisch en beroepsonderwijs of vertegenwoordigt u een bedrijf dat dringend nood heeft aan goede technische profielen? Mis dan het symposium op woensdag 24 januari niet. Neem deel en geniet van de vroegboekkorting.
De Ford Ranger geniet al geruime tijd een solide reputatie als een krachtige en robuuste pick-uptruck, en het nieuwste model vormt hierop geen uitzondering. Met zijn diverse uitvoeringen en motoropties biedt de Ranger een veelzijdige en betrouwbare rijervaring.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.