Partnercontent

Inspiratie: BREAKFAST FREAKSHAKE

BREAKFAST FREAKSHAKEINGREDIËNTEN (4 personen)

  • 400 g spinazie
  • 400 g mango (in blokjes, diepvries)
  • 100 g ontbijtspek
  • 50 g Bresc Mushroom mix
  • 15 g Freshy chopped shallot
  • 4 st bagles
  • 8 st aardbeien
  • 4 st eieren
  • 2 st bananen
  • 4 st punten watermeloen
  • 8 dl volle yoghurt
  • 1 dl room
  • 1 st limoen (sap)
  • 4 st mini chocoladebroodjes
  • 5 g Bresc Gemberpuree
  • 4 takjes cress
  • 4 rietjes

 

 

BEREIDINGSWIJZE

Meng de spinazie, yoghurt, banaan, mango, limoen en de gember tot een smoothie. Bak de bagels en snijd deze door. Maak van de eieren, sjalot, mushroom mix en room een mengsel en verwerk dit tot roerei. Bak het ontbijtspek uit en plaats op de bagel. Schep het roerei op het spek en houd het midden van de bagel vrij. Prik de watermeloen en aardbeien aan de prikkers. Schenk de smoothie in een glas en plaats de bagel op de rand. Plaats het rietje door het gat van de bagel. Garneer de bagel met de fruitprikkers, een mini chocoladebroodje en de takjes cress.

Wil je de producten van Bresc proeven? Zoek ons dan op bij de Horeca Expo, stand 4412.

Wat heb je nodig

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
company corner

BRESC

JAKOBSSTAF 6, LW WERKENDAM 4251Meer info
Kruiden & specerijen
Print Magazine

Recente Editie
28 augustus 2025

Nu lezen

Ontdek de nieuwste editie van ons magazine, boordevol inspirerende artikelen, diepgaande inzichten en prachtige visuals. Laat je meenemen op een reis door de meest actuele onderwerpen en verhalen die je niet wilt missen.

In dit magazine