Boska’s Cheesewares winnen internationale design prijs
Kaasschaaf Monaco+ black edition en Kaasmessen Monaco+ bekroond met Red Dot Design Award

Boska, de specialist in “Cheesewares”, blijft nieuwe schaven en messen ontwerpen en mag daardoor twee design awards aan de prijzenkast toevoegen. De laatste aanwinst, de Monaco+ lijn is bekroond met de Red Dot Design Award 2018. Daarnaast ging nog een Red Dot Design Award naar de Kaasschaaf Monaco+ Black edition.
De bekroonde messen uit de Monaco+ lijn zijn de kaasmessen voor zachte kaas, half harde kaas en zeer harde kaas. Ze zijn gemaakt van kwalitatief roestvrij staal en hebben een uniek lemmet. Dat heeft een gepatenteerd wafelpatroon en krijgt een non-stick behandeling en een speciale slijping. Ze zijn het resultaat van ruim 120 jaar ontwerpen en testen.
De Kaasschaaf Monaco+ Black edition is het zusje van de eerder uitgebrachte zilverkleurige Monaco+. Het scherpe schaafblad heeft hetzelfde gewafelde oppervlak en een speciale non-stick coating, waardoor de kaas niet blijft kleven en je heel makkelijk kaas schaaft. Uitgevoerd in het zwart springt de schaaf extra in het oog.
Voor meer informatie: www.boska.com