- 19 december 2016
- | 6 min. leestijd
Japanse messen
Japanse messen zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de keuken. Zowel de professional als de hobbykok maakt gretig gebruik van dit product. En terecht, want kwalitatieve Japanse messen combineren traditioneel vakmanschap met de nieuwste technieken. Ze bieden bovendien een aantal eigenschappen waaraan de Europese tegenhangers niet kunnen tippen, denk maar aan hun ongelooflijke hardheid of nog aan de bijzondere snijtechnieken die ze bieden.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PLUS artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.