ArtikelsNieuwsZoekertjes
Thema's
  • chevron_right Huishoud
  • chevron_right Keuken
  • chevron_right Gedekte tafel
    • Serviezen
    • Bestekken
    • Glas en bar
    • Tafelaccessoires
  • chevron_right Elektro
  • chevron_right Geschenkartikelen
  • chevron_right Winkel
  • chevron_right Marketing
Serviezen
  • Premium

Koffie als beleving: onmisbare accessoires voor elke thuisbarista

13/12/2024

Koffie is allang niet meer gewoon een drank; het is een ritueel, een moment van ontspanning en een beleving op zich. Steeds meer consumenten willen de volledige ‘coffee bar experience’ in huis halen. De vraag naar ...

  • Premium

100 jaar genieten in stijl

13/09/2023

In Wevelgem is Bijttebier sinds 1923 een naam die synoniem staat voor een kwalitatief en stijlvol aanbod dat bovendien actueel en vernieuwend is. Vandaag leidt de derde generatie Bijttebier alles in goede banen terwijl ook de vierde generatie al in het bedrijf actief is.

  • Premium

Hoe kunt u servies het beste presenteren?

01/08/2023

De tijd van grote sets is voorbij; de consument koopt kleine aantallen en combineert naar hartenlust. Het is dan ook van groot belang om die diversiteit in de winkelpresentatie in de kijker te zetten.

  • Premium

Consument wil thuis koffie en thee geserveerd zoals in horeca

31/05/2023

Beleving, het ‘buzzword’ van de laatste jaren, is nu volop doorgedrongen in de presentatie van koffie en thee bij de consument thuis. Men wil thuis dezelfde koffie- en theebeleving als op café en restaurant.

  • Premium

De stijgende curve van de 'on-the-go' trend

16/02/2023

Een duffe brooddoos of aftandse drankfles zeulen we al lang niet meer mee. Drank en eten 'on-the-go' meenemen, is een ingeburgerde praktijk onder pendelaars, studenten en dagtrippers van het eerste uur.

  • Premium

“Klanten moeten kunnen verdwalen in mijn winkel”

14/10/2022

De meterslange etalage van de Kookwinkel in Oosterzele trekt de aandacht van al wie er passeert. Met een uitbundige creativiteit richt uitbaatster Mariane D’Hont die etalages in. Klanten kunnen in de winkel verdwalen tussen het kookgerief en dat zorgt voor een hele unieke sfeer.

  • Premium

Speel in op foodsharingtrend met tapasconcept

02/08/2022

Vroeger dienden aperitiefbenodigdheden zoals presenteerplankjes, schaaltjes en kommetjes in hoofdzaak functioneel te zijn. Vandaag ligt, onder invloed van sociale media, de klemtoon op het lifestylegebeuren.

  • Premium

Kommen zijn essentieel in het hedendaagse eetgebeuren

02/03/2021

Kommen maken van oudsher deel uit van het dagelijkse leven. In al hun verschillende vormen en groottes zijn het vandaag nog essentiële stukken in de moderne keuken. Designers halen alles uit de kast om hun ontwerpen perfect te doen aansluiten.

  • Premium

Laat jongeren serviezen zelf combineren

02/03/2021

Jongeren haken snel in op de serviestrends van het moment zoals bijvoorbeeld gekleurd servies in organische vormen. In ieder geval moet het servies de persoonlijkheid van de jonge consument weergeven, waarbij natuurlijke materialen heel populair zijn

  • Premium

Kerstconcept biedt vele mogelijkheden

02/03/2021

De kerstperiode is hét uitgelezen moment om serviesgoed aan de man of vrouw te brengen. Enerzijds is dit een categorie die het goed doet als cadeauartikel én anderzijds krijgen consumenten tijdens deze feestperiode veel mensen over de vloer.

  • Premium

Winkelaanpak on-the-go

26/02/2021

On-the-goproducten worden heel vaak op impuls gekocht. U stelt ze dan ook best zo zichtbaar mogelijk op in de winkel.

  • Premium

Dossier serviezen

24/02/2021

Alles over serviezen