Online magazines

15 november 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
de 7 best gelezen artikels
2023 is halfweg zijn voorlaatste maand. Tot nu toe wisten onze lezers onderstaande 7 artikels het meest te smaken. De 'on-the-go'-trend, keukenbenodigdheden - van tools over potten en pannen -, stoomovens en strijken waren tot zover dé thema's.
Dieter Devriendt
bladmanager
Een duffe brooddoos of aftandse drankfles zeulen we al lang niet meer mee. Drank en eten 'on-the-go' meenemen, is een ingeburgerde praktijk onder pendelaars, studenten en dagtrippers van het eerste uur.
Van soeplepel tot spatel: handige keukentools zijn onmisbaar in zowat elke keuken.
LEO Balance en LEO Graphite is een reeks essentiële accessoires en kookpotten die het dagelijks leven vergemakkelijken. Focus ligt telkens op herbruikbare en bovenal duurzame materialen.
Tijdens de pandemie heeft de consument geleerd om vaker thuis te koken en er ook meer plezier aan te beleven. Hierdoor wordt er meer aandacht besteed aan het juiste keukenmateriaal.
Beka Cookware wil de meest duurzame weg inslaan en kiest voor een volledig natuurlijk PFAS-vrij aanbod. Deze pannen gemaakt uit gietijzer, koolstofstaal of met een keramische antiaanbaklaag maken van uw keuken een groenere en gezonde omgeving.
Combinatiestoomovens kennen daarbij groeiend succes. Dat zijn bijvoorbeeld stoomovens waarmee u zowel kunt stomen als bakken met hete lucht. Maar ...
Op basis van het gebruik en de verwachtingen, adviseert u het best geschikte model: een stoomstrijkijzer, -generator, kledingstomer of nog een compleet systeem met actieve strijkplank. Verdiep u in de specificaties en toon aan hoe recente innovaties het dagelijkse leven vereenvoudigen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.