ardo groentefingers: het krokante trio dat voor kleur zorgt
Ardo, dat is convenience at all levels. Gebruiksgemak in de keuken en smaak op je bord, daar gaan we 100% voor, elke dag opnieuw. We zijn blij om jullie dit najaar onze trio crispy groentefingers voor te stellen. Het krokante trio zorgt voor een smaakvolle en kleurrijke aanvulling van ons aanbod.
Inspelen op snackingtrend
De crispy groentefingers passen volledig in de snackingtrend. Studies tonen ons dat snacking all day long steeds populairder wordt. Met Ardo ben je volledig mee met deze trend!
Onze kleurrijke en smaakvolle groentefingers kunnen daarom niet ontbreken in jouw keuken. Ontdek de goudgele maïsfingers met maïs, de oranje groentefingers met wortel, butternut en zoete aardappelen en ten slotte de broccolifingers in een verrassend rood korstje, die apart of samen kunnen worden geserveerd.
favoriet bij jong en oud
De combinatie van geel, oranje en rood brengt meteen kleur op je tapasplank, je bijgerecht of je hoofdschotel. Serveer ze als alternatief voor frietjes, als topping op een salade of in een wrap. De vegan groentefingers zijn dankzij hun groentevulling en hun superkrokant korstje een favoriet bij jong en oud. Wedden dat kinderen op deze manier graag nieuwe groentesmaken ontdekken?!
Het trio groentefingers is beschikbaar in een mixkarton met 2 zakjes van elk, om eindeloos te combineren. We inspireren je graag met kleurrijke recepten, voor elk wat wils: serveer ze als een kleurrijk boeket tijdens je apero, in je vegan sushi of als side dish voor kinderen. Plezier en lege borden gegarandeerd!
VEGETABLE FINGERS-BOEKET
Ingrediënten
– 3x10 Ardo crispy groentefingers
– 100 g Ardo zoete aardappelpuree
– 100 g humus
– 5 g bieslook
– 5 g cajunkruiden naar smaak
– Eetbare bloemetjes als afwerking
Bereidingswijze
Bak de vegetable fingers krokant zoals aangegeven op de verpakking, in de oven, airfryer of friteuse. Steek telkens één finger op een brochettestokje. Meng de humus met de zoete aardappelpuree, de tuinkruiden en de cajunkruiden. Top de finger af met de humus en decoreer eventueel met een bloempje.
KROKANTJE GROENTEFINGERS MET KIP EN BOONTJES
Ingrediënten
– 30 Ardo crispy groentefingers
– 1 kg Ardo sperzieboontjes extra fijn
– 50 g Ardo sjalotjes
– 5 kipfilets
– Boter
– Mayonaise en ketchup
– Peper en zout
Bereidingswijze
Stoom of kook de sperzieboontjes tot de gewenste gaarheid. Stoof ze aan in wat boter met een sjalotje. Kruid met peper en zout. Bak de kipfilet. Bak de groentefingers in de oven op 180 °C gedurende 12–14 minuten. Serveer samen.
SUSHI BROCCOLI FINGER
Ingrediënten
– 15 Ardo crispy groentefingers broccoli
– 200 g sushirijst
– Sushi seasoning (naar smaak)
– Wasabi
– 5 nori- of groentesushivellen
– 2 dl mayonaise
– 1 limoen
– Zwarte sesam
Bereidingswijze
Spoel de sushirijst en gaar deze in de rijstkoker. Breng de rijst op smaak met de sushi seasoning en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Bak de groentefingers in de oven of friteuse. Meng de mayonaise met de wasabi en limoensap en zeste. Maak sushirolletjes met de warme groentefinger in het midden. Versnijd ze en werk af met een dotje wasabi, mayonaise en wat zwarte sesam. Sojasaus optioneel.

