- 21 oktober 2019
- | Bron: Foodservices
Pieters vis voor koude lijn
Pieters vis voor koude lijn Pieters vis voor koude lijn In heel wat grootkeukens is de koude lijn techniek al een tijdje geïntegreerd. Zeker wat smaakbeleving betreft kent deze bereidingstechniek best wat uitdagingen: maaltijdcomponenten zoals visporties die gevoelig zijn voor ‘overcooking’, moeten van een optimale kwaliteit zijn om een sappig en smaakvol eindproduct te garanderen. Goed nieuws: Pieters heeft een uniek proces ontwikkeld die deze verwachtingen perfect kan inlossen. Wij bieden een gediversifieerd gegaard assortiment aan: zowel natuurporties met een gestoomd of een gebakken uitzicht als gepaneerde en op smaak gebrachte producten. Ontdek onze nieuwe toppers op www.pieters.be .
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.