Brussels Interior Event

een niet te missen afspraak voor de professionals van de interieurbranche!

Tweemaal per jaar stellen de exposanten in Trade Mart Brussels uit de Interior afdeling hun nieuwe collecties voor aan de professionele inkopers tijdens het Brussels Interior Event.
De najaarseditie vindt plaats op zondag 26, maandag 27 en dinsdag 28 augustus en op zondag 23, maandag 24 en dinsdag 25 september 2018.
Tijdens deze zesdaagse worden de nieuwe collecties in Kitchen & Dinner, Design & Gifts en In & Outdoor Decoration van 500 interieur-merken voorgesteld.
 
Ongezien uitgebreid assortiment
Gelegen op de prestigieuze site van het Heizel Plateau in hartje Europa, vindt het evenement plaats in de afdeling Interior van Trade Mart Brussels.
De professionals kunnen er drie ‘werelden’ ontdekken waaronder Kitchen & Dinner (huishoudartikelen, gedekte tafel en klein keukenelektro), In & Outdoor Decoration (decoratie, verlichting, meubelen en zitmeubelen voor binnen en buiten, kleinmeubelen, woonaccessoires, geschenkartikelen en huishoudtextiel) en Design & Gifts (design- en geschenkartikelen).
Het Brussels Interior event is het uitgelezen platform om zich te laten inspireren en het assortiment te vervolledigen.
Ontdek onze nieuwe website : www.trademart.be

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.