ADVIES EN BELEVING CRUCIAAL BIJ DE VERKOOP VAN PANNEN

Ruim gamma en begeleiding halen klanten naar uw zaak

De vele kookprogramma's op televisie en het grote aanbod van kookboeken tonen aan dat de kookhype nog niet ten einde is. Ook de wereldkeuken blijft opmars maken, daardoor evolueert het kookgerei razendsnel. In het segment van de kookpannen komen er regelmatig nieuwe producten bij. Voor een handelaar is het niet makkelijk om uit dit ruime aanbod een geschikt assortiment samen te stellen voor uw klanten. Wij geven een overzicht en tips om uw verkoop te stimuleren.


DE JUISTE PAN VOOR ELKE KLANT

Met uitzondering van het aanbod in de grootdistributie en de online verkoop, zijn alle kookpannen die vandaag op de markt worden gebracht geschikt voor inductie. Dus daar hoeft u als vakhandelaar alvast niet van wakker te liggen. Uw klanten helpen om de pan te vinden die het best bij hen past, is echter niet zo eenvoudig. Hiervoor dient u goed te weten welke soorten er bestaan.


MATERIAALKEUZE

Nadat uw klant de keuze gemaakt heeft voor een kleef- of antikleefpan, kan hij kiezen uit een aantal technologieën en materialen waaruit de body van de pan is opgebouwd. De voornaamste zijn aluminium, staal, meerlagig materiaal en gietijzer.


Aluminium

Aluminium zorgt voor snelle geleiding van warmte in de pan. Dit maakt aluminiumpannen aangewezen voor dagelijks gebruik, mede doordat ze vandaag allemaal voorzien zijn van een antikleeflaag. De uitstekende warmtegeleiding zorgt er echter ook voor dat de pannen snel kunnen vervormen. Door middel van innovatieve oplossingen trachten kwaliteitsmerken de bodemstabiliteit en doorwarming te optimaliseren om zo het verschil te maken met de goedkopere pannen die talrijk worden aangeboden online en in de grootdistributie.

Je kan dit artikel volledig lezen na registratie

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.