- 15 december 2016
- | 5 min. leestijd
Trancheermessen
In de ruimste betekenis van het woord betekent trancheren het versnijden van grote stukken vlees, vis of gevogelte in fijne plakken. Om correct te trancheren, is het gebruik van een goed trancheermes cruciaal. Niet elk product kan immers met hetzelfde trancheermes versneden worden. In dit artikel verneemt u welke messen in aanmerking komen en wat hun voornaamste eigenschappen zijn.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PLUS artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.