- 19 december 2016
- | 4 min. leestijd
Messenslijptips
Aan een kwalitatief hoogwaardig mes beleeft uw klant levenslang culinair plezier. Op voorwaarde natuurlijk dat zijn zorgvuldig gewikte aankoop ook levenslang messcherp blijft. Helaas knelt daar vaak het schoentje: zonder regelmatig en vakkundig onderhoud verliest élk mes na verloop van tijd aan scherpte. Een bot mes is echter niet alleen onpraktisch in gebruik, maar ook ronduit gevaarlijk! Gelukkig kunt u uw klant ook levenslang tevreden stemmen, mits het juiste onderhoudsadvies.
Dit is een plus artikel
Abonneer om dit artikel te lezen
Gratis beperkte toegang
Registreer en ontvang wekelijks toegang tot PLUS artikels
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.