Online magazines

10 september 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Overal aanwezig zijn, ook op het internet
Uit het oog, uit het hart: als je niet voortdurend je klanten verrast, dan zijn ze je eerder vroeg dan laat vergeten. Dat moet evengoed online, vindt Anja Vandenbroucke.
Stefan Acke - Bladmanager
Uit het oog, uit het hart: als je niet voortdurend je klanten verrast, dan zijn ze je eerder vroeg dan laat vergeten. Dat vindt ook Anja Vandenbroucke. Panache, haar kookwinkel in Koksijde, bestaat 19 jaar, maar ondergaat jaarlijks verschillende metamorfoses om de klanten toch maar nieuwe zaken te laten zien.
De coronacrisis heeft alles danig op zijn kop gezet, vooral de pakjesbedeling. Het aantal bestellingen en leveringen nam plots een hoge vlucht. “We hebben onze capaciteit verdrievoudigd (...)"
7.000 m² nieuwe cash-and-carry, Trade Mart Brussels trapt er op twee oktober zijn grote vernieuwingsoperatie mee af. Dat dit nog maar het begin is, leert ons een gesprek met Lies Vandiest (Business Unit Manager), Victoria Garcia (Senior Account Manager) en Dieter Eeckhout (Head of Marketing).
Een veilige en gezonde werkomgeving start bij een propere werkplaats. Maak kennis met een unieke allesreiniger voor het algemeen onderhoud van uw werkomgeving.
Naar goede gewoonte organiseert Trade Mart Brussels weer het Brussels Interior Event. In de weekends van 13-15 en 28-29 september bent u er aan het juiste adres voor Kitchen, Dining, Gifts en Home & Living!
Met een stofzuiger zonder zak op basis van watertechnologie worden stof, vuil en haren van onder andere huisdieren gebonden in leidingwater, zodat de stofdeeltjes ook later niet meer opnieuw in de lucht kunnen ontsnappen.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.