Online magazines

01 oktober 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Speel in op authenticiteitsdrang met slowcoffeesystemen
De drang naar meer authenticiteit en ambachtelijkheid op elke mogelijke manier is de voorbije jaren sterk gegroeid – zo ook in het koffiegedrag van de consu­ment. Vooral jongeren en millennials gaan op zoek naar de nostalgie van vroeger.
Stefan Acke - Bladmanager
De drang naar meer authenticiteit en ambachtelijkheid op elke mogelijke manier is de voorbije jaren sterk gegroeid – zo ook in het koffiegedrag van de consu­ment. Vooral jongeren en millennials gaan op zoek naar de nostalgie van vroeger. Niet vreemd dus dat slow coffee tegenwoordig erg in trek is.
Uw omgeving coronavrij houden start met een goede handhygiëne. Ontdek de 7 voordelen van contactloos handen desinfecteren.
Deze 100% elektrische Mazda zal ongetwijfeld de beste fleetinvestering van het jaar zijn. De MX-30 is een elektrische mix tussen een SUV en een coupé die zeer specifiek inspeelt op de wensen van fleetklanten met een ecologische en moderne mindset.
De keuze van een kookpot is geen sinecure. Nu de klant zijn kookpotten steeds bewuster kiest, is - of blijft - productkennis uw belangrijkste USP.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.