Online magazines

18 juni 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

De meerwaarde van visual merchandising
Merchandising, het is meer dan enkele mooie productpresentaties. Michèle van Wambeke geeft uitleg: ""Een van de belangrijkste elementen die bepalen of een productpresentatie al dan niet geslaagd is, is de verlichting."
Stefan Acke - Bladmanager

Waarom zijn sommige retailers meer succesvol dan anderen? Een vraag die u zich ongetwijfeld al gesteld heeft. Het antwoord op die vraag is vaak het gebruik van visual merchandising.
Uw winkelinrichting onderstreept vandaag de boodschap die u overbrengt. Sommige rayons zijn rechttoe rechtaan, andere floreren met een vleugje sfeer en gezelligheid. Dat gebeurt onder meer door een uitgekiende verlichting.
Melitta® is officiële koffiepartner van Manchester United en organiseert daarom in de maanden mei, juni en juli 2020 een cashback-actie van -50 EUR, -75 EUR en -100 EUR op de volautomatische espressomachines, gecombineerd met een Manchester United-wedstrijd.
Laad uw bedrijf op voor een zonnige toekomst! Op zoek naar een nieuwe aanwinst voor uw fleet? Profiteer van het beste van twee werelden dankzij een Ford hybride bedrijfswagen.
De moderne, zware bestelwagen evolueerde tot een voertuig dat zich handig laat afstellen op vaak sterk uiteenlopende wensen van professionele klanten en eindgebruikers uit gevarieerde marktsectoren. Het gediversifieerde, op specifieke individualisering en daardoor ook modulair gestructureerde marktaanbod vraagt bijgevolg toelichting.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.