- 12 december 2019
BergHOFF wordt opleidingscentrum Horeca
BergHOFF wordt opleidingscentrum Horeca Investering in culinair toptalent Na een topsportbeleid komt Vlaanderen nu ook met een topkokbeleid. De regio wil zich internationaal profileren als een culinaire topbestemming en dat kan veel nieuwe bezoekers lokken. Vlaams minister van Toerisme Ben Weyts gaf daarom de aanzet tot de oprichting van een Flanders Food Faculty, een professionele netwerkorganisatie die de link tussen Vlaanderen en lekker eten moet versterken. De Flanders Food Faculty komt nu met een nieuw project: ‘Culinary Talents’. In dat kader wordt BergHOFF Belgium een opleidingscentrum voor jonge topchefs. Het is de bedoeling om met een ploeg van 8 jonge koks te scoren op internationale wedstrijden zoals de Culinary Worldcup en de Olympiade der Küche. In het Experience Center van BergHOFF Belgium in Beringen worden deze jonge chefs verder opgeleid, ze organiseren er een ‘Star Experience Event’ en werken met BergHOFF-keukenmateriaal. Culinary Talents bestaat uit ...
Gratis dit artikel lezen?
Registreer en word gratis online abonnee
Ben je al abonnee?
Meld je aan en krijg toegang tot de website
Door te registreren ontvangt u de newsletter. De newsletter kan u te allen tijde en zonder verdere formaliteiten opzeggen. Wij garanderen u dat uw e-mailadres en andere persoonlijke gegevens nooit aan derden worden doorgegeven en enkel gebruikt worden voor het versturen van de newsletter.
Door u in te schrijven, gaat u akkoord met De privacyvoorwaarden.