Dossier opbergboxen

 

CONSUMENT WIL BETALEN VOOR OPBERGBOXEN MET MEERWAARDE

HOE UW ASSORTIMENT AFBAKENEN EN PRESENTEREN?

DE GROENE ALTERNATIEVEN GROEIEN

 

CONSUMENT WIL BETALEN VOOR OPBERGBOXEN MET MEERWAARDE

Curver

Opbergboxen blijven verkopen, ook al omdat de merken zich vandaag concentreren op kwaliteit, nieuwe functies en een mooier uitzicht. Hoewel de klassiekers echte toppers blijven, is er tegenwoordig voor elke specifieke toepassing een geschikte opbergbox: in alle maten, met of zonder deksel, wieltjes of scheidingswand, transparant, in rustige of opvallende kleuren.

 

HOE UW ASSORTIMENT AFBAKENEN EN PRESENTEREN?

Orde creëert orde, wat dit product makkerlijker doet verkopen

Geen enkel opbergprobleem is identiek, vandaar het belang om een verscheidenheid aan maten, vormen en kleuren aan te bieden. Doe dit overzichtelijk want orde creëert orde, wat dit product (nog) makkelijker doet kopen.

 

DE GROENE ALTERNATIEVEN GROEIEN

Eco

Door de coronacrisis leek het klimaatthema wat op de achtergrond verdrongen in het maatschappelijke discours. Maar volgens bedrijven uit de sector van de opbergdozen en manden is de groene bewustwording bij de consument wel degelijk bezig. Dus lijkt het tijd om het aanbod aan ecologische opbergboxen, manden en dozen in kaart te brengen.

Reageer

 

Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.