Online magazines

24 september 2020 Vakinformatie over koken, huishoud en elektro

Zo spreekt u de jonge ouderen aan

Marketing- en communicatiestrategieën worden nog vaak op jongere consumenten gericht. Hierdoor blijft een gigantische groep van 'jonge ouderen' links liggen. Hoe spreekt u hen aan?

Stefan Acke - Bladmanager

Marketing- en communicatiestrategieën worden nog vaak op jongere consumenten gericht. Hierdoor blijft een gigantische groep links liggen waarvan 60+ de komende 15 jaar verantwoordelijk zal zijn voor de helft van de economische groei.
Om de perfecte koffie-extractie te bereiken, moet er rekening gehouden worden met een aantal parameters. De nieuwe Bean Adapt Technology van de De’Longhi PrimaDonna Soul doet het werk voor u met slechts één druk op de knop.
Nieuw in het assortiment zijn de Titanium Chef Patissier XL en de Cooking Chef XL. Beiden laten je toe om rechtstreeks in het toestel te stomen, smelten, rijzen … Via de Kenwood World App bedient u de toestellen snel en makkelijk vanaf uw smartphone.
Braun-producten vereenvoudigen het dagelijkse leven van de consument dankzij nuttige innovaties, functioneel design, tijdloze esthetiek en een hoge betrouwbaarheid. De MultiQuick 9 van Braun voldoet aan deze eisen en vervoegt het rijtje in de serie.
Ken je dat gevoel? Je houdt zielsveel van je huisdier, maar die háren! Wij hebben een oplossing voor je gevonden.
Nu het beleid een maximaal aantal auto’s aan de stekker of de waterstofpomp wil, heeft auto-elektrificatie de toekomst mee. De klant wordt gemotiveerd met fiscale voordelen, vrijstellingen van BIV en rijtaks, en gunsttarieven voor de elektriciteitsconsumptie.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.