Online magazines

4 januari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
voluit in 2024
2023 was niet slecht, maar 2024 kan vast nog beter! Het jaar goed inzetten doen we met kookpotten. Deze verkoopstoppers bestaan in een compleet spectrum aan materialen en uitvoeringen, zodat er voor elk wat wils is.
Dieter Devriendt
bladmanager
Pannen blijven een verkoopstopper. Er is voor iedereen een gepast product. Merken schenken dan ook de nodige aandacht aan trends en reageren daarop met nieuwe technologieën.
Ontdek de voordelen van de samenwerking tussen technische scholen en bedrijven en laat u inspireren door succesvolle cases. De eerste sprekers zijn bekend: BMW - Diagnose Car, VTI Brugge, Unilin - RTC West-Vlaanderen en Ter Groene Poorte. Aanmelden kan nu met vroegboekkorting.
Technische video's zijn dé gamechanger als op het productdemonstraties aankomt. Ze demonstreren producten niet enkel op een boeiende en consistente manier maar besparen tegelijkertijd heel wat geld.
Op zoek naar een nieuw bedrijfsvoertuig? Geniet nu van onze Saloncondities én van 5 jaar garantie* op ons gamma bedrijfsvoertuigen. Bezoek een van onze Van Centers en krijg advies op maat van onze gecertificeerde experts.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.