Online magazines

13 maart 2023 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
expertise bij slijpen
Bij Couteaux & Co bezitten ze de uitzonderlijke vakkennis van bijna een eeuw messenslijpen. Argus ging langs bij zaakvoerder en hyperspecialist Pascal Vervaeke, die nu ook een eigen messenreeks uitbrengt.
Dieter Devriendt
bladmanager
Volledig in lijn met de opvallende trend naar authenticiteit op Ambiente, sprongen de Crafts-collecties op de stand van Cosy & Trendy in het oog. De Belgische firma werkte daarvoor samen met verschillende ambachtelijke vaklui.
Geïnspireerd door de Côtes du Rhône in Frankrijk, komt er een verfijnde rode kleur: Rhône. Diep en luxueus, de nieuwste kleur van Le Creuset is doordrenkt van nuance en afgewerkt met een gouden knop.
 

Wie meer dan sporadisch een degelijk koksmes gebruikt, heeft waarschijnlijk al gehoord van Couteaux & Co. Sinds 1928 bestaat deze legendarische slijperij, die ook een selectie kookmateriaal aanbiedt.

 

Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.