Online magazines

21 februari 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
vakmanschap vieren

Duurzaamheid en respect voor de ambachten gingen hand in hand op de afgelopen Ambiente. Ontdek in deze online Argus hoe zich dat vertaalde op productvlak.

Dieter Devriendt

bladmanager

Van 26 t.e.m. 30 januari 2024 vond Ambiente opnieuw plaats in Frankfurt Messe. Naast de talrijke bezoekers was ook Argus op het beurscomplex om de vinger aan de kloppende pols van de sector te houden.
Eternum bestaat dit jaar 100 jaar. Voor de lezer is dit goed nieuws, omdat er in 2024 een aantal vernieuwende producten gelanceerd worden: twee nieuwe reeksen bestek, een braadpan en een nieuwe lijn tafelaccessoires volledig in zwart mat. Ze zijn stuk voor stuk sterke staaltjes van de expertise van het bedrijf.
Op de prestigieuze Ambiente-beurs in Frankfurt presenteert BergHOFF een reeks innovatieve vernieuwingen en productlijnen die de toekomst van culinair design bepalen. Het Belgische merk introduceert twee opvallende collecties: LEO en DiNA.
De mooiste schrijnwerk- en interieurbouwprojecten van Belgiƫ zijn gebundeld in een luxueuze uitgave. Een echte must-have voor wie bouw- of verbouwplannen heeft. Laat u inspireren voor uw komende projecten!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.