Online magazines

22 mei 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Stabiele vraag naar toestellen om sap te maken

Gezond eten is in en veel mensen gaan aan de slag om hun eigen groente- en fruitsapjes te maken. Of ze daarbij best een sapcentrifuge, slow juicer of blender gebruiken, hangt af van uw advies en inschatting.
Dieter Devriendt

bladmanager

Zelf sap maken is niet moeilijk en kan op verschillende manieren: met een sapcentrifuge, een slow juicer of een blender. Welke mogelijkheden zijn er allemaal en wat zijn de trends?
Vanuit een overtuiging en passie voor techniek en service, baat Hans Mariman samen met zijn vrouw een elektrozaak in Sint-Niklaas uit. Daarbij kiest de zaakvoerder er niet alleen bewust voor om uitsluitend Miele te verdelen, maar hij gaat ook verder dan de B-to-C markt, want ook in de B-to-B markt zijn veel trends op te pikken. Zo blijft de vraag naar professionele, semi-industriële of industriële toestellen stijgen in de lokale elektrozaak. Hans Mariman legt uit hoe het als elektrozaak mogelijk is om goede service te bieden binnen de B-to-B markt.
De Ford Ranger is Europa's best verkopende pick-up dankzij zijn indrukwekkend laadvermogen, trekkracht en offroad-wendbaarheid. En hij is nu nog beter met een opvallende nieuwe look, geavanceerde technologieën en verbeterde mogelijkheden. Ontdek hier waarom...
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.