Online magazines

26 juni 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Best gelezen artikels uit Argus

Jullie lazen in het eerste half jaar van 2024 gretig Delicatesse online. Onderstaande artikels konden jullie het meest bekoren, met naast de beurstrends en productdossiers ook een inkijk bij een conculega.
Dieter Devriendt

bladmanager

Van 26 t.e.m. 30 januari 2024 vond Ambiente opnieuw plaats in Frankfurt Messe. Naast de talrijke bezoekers was ook Argus op het beurscomplex om de vinger aan de kloppende pols van de sector te houden.
Er bestaan tal van producten, van wasmanden en sorteerunits tot droogrekken, droogmolens, strijkplanken en allerlei accessoires, die het wassen en drogen makkelijker en aangenamer maken voor de consument.
In hartje Heusden-Zolder springt de inspirerende etalage van Salin's Home Collection in het oog. Haluk Özüak beschikt over een ruim aanbod dat bestaat uit een mix van gekende kwaliteitsmerken en internationale aanbieders van vooral textiel.
De piek van on-the-go consumeren is nog lang niet in zicht. Er is dan ook een heel assortiment handige producten op de markt om voeding en drank van huis uit mee te nemen en eventueel warm dan wel fris te houden.
Stap thuis over op een nieuwe koffie-ervaring met Rivelia, de innovatieve volautomatische espressomachine van De’Longhi. Deze geavanceerde machine biedt een scala aan koffiesmaken en personalisatiemogelijkheden.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.