Online magazines

28 augustus 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Uitkijken naar Maison & Objet

Al 30 jaar bestaat de decoratie en lifestyle vakbeurs Maison & Objet. In 2024 kiest de beurs voor thema's als technologisch idealisme en kosmische aarde.
Dieter Devriendt

bladmanager

Decoratie en lifestyle vakbeurs Maison & Objet viert met editie 2024 haar 30-jarig bestaan. Op de beurs zullen 2.300 merken - waaronder meer dan de helft internationaal actief - vertegenwoordigd zijn.
Op de komende Maison & Objet (5-9 september 2024) pakt Beka Cookware uit met haar volledig PFAS-vrije aanbod. Het bedrijf dat dit jaar 125 jaar bestaat, presenteert er bovendien haar eerste ‘Made in Belgium’ reeks: Rebel (REcycled + BElgian), een gestileerde pannenreeks uit koolstofstaal en gerecycleerd materiaal.
De Ford E-Transit Custom is de ideale bestelwagen voor kleine en middelgrote bedrijven die hun wagenpark willen elektrificeren. Met zijn volledig nieuwe elektrische aandrijflijn is de E-Transit Custom de 2.0-versie van Europa's bestverkochte bestelwagen met een laadcapaciteit tot 1 ton.
Uw kans om unieke Shoppers® te ontdekken die gegarandeerd de aandacht zullen trekken! Deze limited edition collectie blinkt uit in diversiteit en originaliteit.


Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.