Online magazines

10 september 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Werkbladafzuiging trendy

Het landschap van de dampkappen veranderde de laatste jaren opvallend veel richting ingebouwde werkbladafzuiging. Is er nog ruimte voor de klassieke schoorsteendampkap of de andere geïntegreerde varianten? Argus zocht het uit.
Dieter Devriendt
bladmanager

Dampkappen zijn niet meer wat ze geweest zijn... elke categorie verandert! Zowel de klassieker (schoorsteendampkap) als de geïntegreerde dampkappen (inbouw-, onderbouw- en plafonddampkappen).
DOBBIT tv heeft samen met Plattelands tv, Ment tv en Sportmaxx het video-on-demand platform THEMAX opgezet waar kijkers gratis de televisieprogramma's van de respectievelijke themakanalen kunnen opvragen en bekijken. Ontdek Dobbit op Themax.
Is uw winkel dringend aan vernieuwing toe, wordt uw kantoor of toonzaal binnenkort gerenoveerd of plant u de bouw van een gloednieuw productieatelier of logistieke loods? Laat het ons weten!
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.