Online magazines

2 juli 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

innovaties blijven etaleren

Rustgevend of net opvallend: kleuren, vormen en maten van servies worden door uw klant door elkaar gegooid om een persoonlijke stijl te creĆ«ren. Het is dan ook van groot belang om die diversiteit met een sfeervolle presentatie in de kijker te zetten.
Dieter Devriendt

bladmanager

De tijd van grote sets is voorbij; de consument koopt kleine aantallen en combineert naar hartenlust. Het is dan ook van groot belang om die diversiteit in de winkelpresentatie in de kijker te zetten.
In Wevelgem is Bijttebier sinds 1923 een naam die synoniem staat voor een kwalitatief en stijlvol aanbod dat bovendien actueel en vernieuwend is. Vandaag leidt de derde generatie Bijttebier alles in goede banen terwijl ook de vierde generatie al in het bedrijf actief is.
Bestek is een vrij traditionele categorie al zien we dat er vandaag wel volop interesse is in trendy kleuren en opvallende designs. Zo brengen coatings in matzwart of champagnekleur dat echte restaurantgevoel in huis.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.