Online magazines

15 oktober 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

angst voor direct-to-consumer?

Direct-to-consumer roept bijna altijd argwaan op bij de retailer. Maar is dat wel terecht? Er zijn soms negatieve effecten, maar het verhaal is genuanceerder. Een recent doctoraat vertelt er u alles over. 

Dieter Devriendt

bladmanager

Retailers zien direct-to-consumerkanalen vaak als een bedreiging, maar is dit terecht? Michiel Van Crombrugge onderzocht dit in zijn doctoraat.
Op de komende Maison & Objet (5-9 september 2024) pakt Beka Cookware uit met haar volledig PFAS-vrije aanbod. Het bedrijf dat dit jaar 125 jaar bestaat, presenteert er bovendien haar eerste ‘Made in Belgium’ reeks: Rebel (REcycled + BElgian), een gestileerde pannenreeks uit koolstofstaal en gerecycleerd materiaal.
Van 2 t.e.m. 4 maart 2025 gaat in Chicago opnieuw The Inspired Home Show door. De grootste huisraadbeurs op het westelijk halfrond is klaar om zijn reputatie weer alle eer aan te doen. Argus sprak met Derek Miller, voorzitter en CEO van de organiserende International Housewares Association.
Dankzij de nieuwe Volkswagen Crafter ben je klaar voor de allerzwaarste klussen. Bovendien rijd je er al mee rond vanaf € 399/maand excl. btw in Financiële Renting. En je krijgt ook 5 jaar garantie*! Aanbieding voorbehouden voor professionals.
Om hierop te antwoorden vragen wij enkele minuten van uw tijd voor onze gloednieuwe Locatie Barometer. Door mee te werken kunnen wij u een goed beeld geven van hoe men in België te werk gaat voor het zoeken en boeken van eventlocaties. Doe mee en win een BergHOFF messenset t.w.v. 61 euro.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.