Online magazines

17 september 2024 Betrouwbare en onmisbare vakkennis

Online versie bekijken
Vaatwassertrends

Het werkingsprincipe van vaatwassers is in grote lijnen nog steeds dezelfde, maar fabrikanten integreren steeds meer mogelijkheden en zetten in op (onopvallend) design.
Dieter Devriendt

bladmanager

Hoewel er voor wat betreft de werking van vaatwassers in grote lijnen geen revolutionaire veranderingen zijn - het gaat voornamelijk om verbeteringen die voortbouwen op bestaande technologieën - zijn er wel enkel algemene trends merkbaar.
Op de komende Maison & Objet (5-9 september 2024) pakt Beka Cookware uit met haar volledig PFAS-vrije aanbod. Het bedrijf dat dit jaar 125 jaar bestaat, presenteert er bovendien haar eerste ‘Made in Belgium’ reeks: Rebel (REcycled + BElgian), een gestileerde pannenreeks uit koolstofstaal en gerecycleerd materiaal.
Een essentieel aspect voor het soepel verloop van uw bedrijfsactiviteiten is kunnen vertrouwen op betrouwbare voertuigen die perfect aansluiten bij uw specifieke behoeften. Ford Pro begrijpt als geen ander de unieke vereisten van kmo's en biedt een uitgebreid assortiment aan oplossingen.
De Buyer is een gerenommeerd Frans merk met een assortiment van 2.000 keukenartikelen. Het bedrijf ontwikkelt al zijn producten op maatschappelijk verantwoorde wijze, erkend door een audit AFNOR en op het nivuea ‘Exemplaire’. Vanaf nu bestelt ...
Met bijna 15 m³ flexibele laadruimte en 5 jaar garantie, heeft u alles wat u nodig hebt om uw dagelijkse leven efficiënter te maken.



Vanuit een overtuiging en passie voor techniek en service, baat Hans Mariman samen met zijn vrouw een elektrozaak in Sint-Niklaas uit. Daarbij kiest de zaakvoerder er niet alleen bewust voor om uitsluitend Miele te verdelen, maar hij gaat ook verder dan de B-to-C markt, want ook in de B-to-B markt zijn veel trends op te pikken. Zo blijft de vraag naar professionele, semi-industriële of industriële toestellen stijgen in de lokale elektrozaak. Hans Mariman legt uit hoe het als elektrozaak mogelijk is om goede service te bieden binnen de B-to-B markt.
Deze mail werd verzonden naar #FIRMA# - #KORTEMAIL#
 
Dit Online Magazine is een uitgave van PM Editions nv,
Torhoutsesteenweg 226, 2-7, 8210 Zedelgem
info@pmg.be - www.pmg.be
Kleurenschema
Aantal tegels per rij
Beeldverhouding
Weergave
Hoeken afronden
0

Welkom bij Argus 

Argus maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met Het privacy- en cookiebeleid.